Politica de Retur

Politica de retur

Indiferent daca ati facut achizitia ca persoana fizica sau persoana juridica ,beneficiati de retur in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului, pentru orice produs achizitionat de pe site-ul bgd.ro.

Pentru a fi acceptat returul,produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat:nefolosit ,fara urme de utilizare ,fara lovituri sau zgarieturi, insotit de toate accesoriile , in ambalajul original sau in cazul produselor pentru care ambalajul original nu asigura transportul in bune conditii intr-un ambalaj suplimentar.

Va trebui insa sa achitati costul transportului aferent returnarii produsului si cel al uzarii produsului, daca l-ati utilizat in aceasta perioada. Daca urmele de uzura au rezultat exclusiv din verificarea tehnica si functionala a produsului nu trebuie sa platiti nimic in plus.

Pentru returnarea unui produs ,indiferent de motiv puteti transmite cererea dvs. prin intermediul site-ului bgd.ro în secțiunea FORMULAR de mai jos sau telefonic la numerele de telefon specificate pe site în pagina de Contact.

Returul produselor se poate face direct de catre client sau prin trimiterea acestuia la adresa specificata [Str. Rahovei Nr. 317, Brăila, jud. Brăila] cu mentionarea denumirii firmei sau a numelui clientului.

Costul transportului pentru retur va fi suportat de catre client in cazul in care motivul returului este determinat exclusiv de catre client.

Ulterior verificarii produsului returnat,contravaloarea acestuia va fi restituita sau compensata cu livrarea altor produse alese de dvs.

Termenul de solutionare a returului este de 30 zile de la data receptionarii acestuia de care BGD IMPEX.

Stocurile si fotografiile sunt orientative.

0

Inscriere Newsletter

Completați detaliile dvs. și va vom tine la curent cu noutatile