Să facem cunoștință!

despre noi

BGD Impex a debutat în anul 1994, în piața de retail, prin comercializarea de produse de birotică și papetărie. De la pixuri până la calculatoare, imprimante și alte articole de birou, am reușit să satisfacem toate cerințele clienților noștri.

BGD Impex comercializează, în prezent, atăt produsele necesare pentru birourile clienților, însă activează și pe plaja produselor de mobilă de birou (scaune, birouri), mobilă la comandă, produse de curățenie, dezinfectante sau igienizante.

Site-ul BGD prezintă o gamă variată de produse din categorii care s-au dovedit populare și pentru care există cereri constante: produse pentru birou, produse pentru acasa, produse pentru institutii publice.

Produsele disponibile pe website, majoritatea cu livrare direct din stocul nostru.

În cei peste 25 de ani de activitate firma noastra a indeplinit cele mai exigente cereri ale clientilor nostri, lasand in acelasi timp loc de o comunicare perfecta.

Atributele noastre sunt reprezentate de calitatea deosebită a produselor și serviciilor, entuziasmul și seriozitatea de care echipa noastra da dovada cat si excelenta in calitate.

Date de contact : 
Email: [email protected]
Telefon: 0744.550.803
Adresa: Str. Rahovei Nr. 317, Brăila, jud. Brăila

Date Firma:
J09/2002/1994 / RO 6815267

0

Inscriere Newsletter

Completați detaliile dvs. și va vom tine la curent cu noutatile